vakuutusneuvonta & korvausapu

Kannatusjäsenyys

Vakuutuskenttä on monimutkainen ja vakuutuksia ottaessa joutuu ottamaan huomioon ison määrän yksityiskohtia. Miten voin edistää omaa Turvallisuutta ja Terveyttä ja vaikuttaa sosiaaliseen hyvinvointiin ? Mihin vakuutuksiin ja korvauksiin olen oikeutettu ? Mitä tulee ottaa huomioon ? Vertailu ja kilpailuttaminen on haasteellista ja vie kohtuuttomasti aikaa. Korvausten hakeminen ja korvauspäätökset voivat olla niitä hetkiä, kun tarvitset asiantuntijan apua. 

Kannatusjäsenet mahdollistavat toimintamme jatkuvuuden ja sen että olemme kaikkien Vakuutuksenottajien tukena. Kannatusjäsenet saavat tämän ilmaisen informaation lisäksi seuraavat palvelut : 

– Laajempi informaatio oman turvallisuuden, talouden ja terveyden edistämiseen. Oma osaamisesi kasvaa 

– Henkilökohtainen puhelin- ja sähköpostineuvonta ( rajattu noin 1 tunti/jäsen/vuosi) auttaa kaikissa vakuuttamiseen liittyvissä ongelmissa 

– Korvauspäätöksen ensiapu ja analyysi eli onko syytä kääntyä lakiosaston puoleen 

– Erikoistunut lakiapu. Analyysi korvaustapauksesta ja etenemisvaihtoehdot hintaan 200 euroa. Jos edetään oikeusturvan avulla, niin tuo 200 euroa hyvitetään takaisin. Kannatusjäsenelle jää maksettavaksi oikeusturvan omavastuu ( yleensä 15% kustannuksista )

– Kumppanuusedut tuovat rahanarvoisia hyötyjä arkeen 

– Yhdessä olemme enemmän ja kehitämme vakuutuskenttää kuluttajille suopeammaksi ja edullisemmaksi ja mikä tärkeintä, varmistamme kaikille yhtäläisen oikeuden turvallisuuden ja terveyden edistämiseen ja korvauksiin